JUVENIL FEMENÍ

 BÀSQURT KOBRAS (59 – 43) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

 

JÚNIOR MASCULÍ

CB PRAT (58 – 55) CB RAMON LLULL

Partit contra un dels colíders que anava invicte (6/0), a casa seva, pista freda i més factors que podrien haver estat excuses d’un mal partit. Però, tot el contrari, l’equip surt molt concentrat, amb ganes de fer que encaixessin la primera derrota. Des d’una gran defensa, sortíem perfectament al contraatac acabant amb cistelles fàcils. En estàtic, bones decisions, per arribar a la mitja part 15-45. A la 2a part, l’equip es va relaxar una mica, a més de les diferents defenses proposades pel rival que van fer que la perdéssim de 8pts. Finalment, el partit va servir per seguir treballant i gaudir anotant amb un bàsquet fàcil.

MVP: Maiol Graells, 15pts.

 

 

SOTS 21 FEMENÍ BLANC

JORNADA DE DESCANS

 

 

SOTS 21 FEMENÍ VERMELL

CB RAMON LLULL (33 – 64) EL MASNOU BÀSQUET

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

 

SOTS 21 MASCULÍ BLAU

ASME (39 – 55) CB RAMON LLULL 

Partit complicat en molts aspectes, pista “petita”, equip dur i arbitratje que permetia molt contacte, però tot i aixó no ens va impedir aconseguir una gran victòria amb tots els aspectes referits, que donen més valor a la victòria.

MVP: Jan Sanchez 16 puntos.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ BLANC

 BÀSQUET NOU BARRIS (87 – 82) CB RAMON LLULL

Partit molt intens els 45 minuts, amb prórroga inclosa contra el líder del grup. Partit molt complicat que vam saber jugar-lo com sabem, molta defensa i castigant cada acció dolenta del rival. Per fí es van tornar a veure els canvis que s’aprecien als entrenos. 

Jugant amb 7 jugadors de l’equip i amb l’ajuda d’en Maiol del júnior vam saber aguantar les embestides del rival i arribar als últims minuts de partit per sobre. Tot i així, a la prórroga el partit es decanta pels de casa, amb algunes situacions un pèl injustes per nosaltres.

Tot i així, destacar el gran esforç dels nois que demostren que si lluiten i juguen com saben, són capaços de guanyar a qualsevol equip i seguir aprenent del procés.MVP: l’equip com a grup, però destacar també a Joan Raventós amb 34pts i 6 T3.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ VERMELL

JORNADA DE DESCANS

 

 

SOTS 21 MASCULÍ PREFERENT

 MARISTES ADEMAR BADALONA (59 – 43) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÓNICA

 

 

SOTS25 MASCULÍ

 AEE COL. CULTURAL BDN (66 – 50) CB RAMON LLULL

Partit on només disposavem de 6 jugadors. Tot i això l’encert ofensiu en certs moments (sobretot desde la linea de triple)va fer que estiguessim constantment lluitant en el marcador. En contraposició, la baixada d’intensitat defensiva en alguns moments del partit així com el desencert en atac van propiciar aquesta major diferencia en el marcador. Tot i això gran treball global dels 6 jugadors dels que disposavem.

M.V.P : Destacar a nivell defensiu i organització ofensiva Didac Martínez, així com a nivell anotador Pablo Errando.

 

 

SÈNIOR C MASCULÍ

ASME (50 – 72) CB RAMON LLULL

Primer quart on hem anotat fàcilment i ens ha permès agafar avantatge de més de 10 punts que ja s’ha mantingut i ha anat incrementant al segon temps. La zona que ens han fet al darrer quart només ha servit per relentir el joc però no ens hem deixat remuntatr.

MVP: Gerard Hernández triples i 20 punts

 

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

SAFA CLAROR (67 – 41) CB RAMON LLULL

Tornem a perdre un partit on mostrem les nostres carències defensives i baixem els braços.  A la mitja part perdem 35-24, malgrat un primer bon quart. Sortim al 3er quart fluixes i no passem la pressio zonal defensiva del rival.

Pèrdues de pilota i parcial de 10-0 trenquen el partit i deixem de lluitar .. Anem tot el partit per darrera el marcador. Sumem altre partit perdut que hauríem d’haver competit fins el final  contra un equip que va ser molt regular durant els 40 minuts.

 

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

CB RAMON LLULL (37 – 50) AEC COLLBLANC

Partit on l’equip estava bé, fins l’ultim quart, fer la quarta falta d’equip el minut 3 va regalar molts punts desde la línia de tir lliure i el nostre encert a cistella va ser baix i en tirs lliures molt baix, tocar seguir i continuar per millorar..

MVP: Xenia Crusat 9 punts

 

 

SÈNIOR B MASCULÍ

BÀSQUET CORAS (58 – 86) CB RAMON LLULL

Aquest cap de setmana el SBM ha aconseguit tornar a fer un bon partit en defensa, deixant a un rival dur per sota de 60 punts i aconseguint 34 rebots defensius. En atac seguim en la dinàmica positiva d’anotacions per sobre dels 80 punts, mantenint bons percentatges de 2 punts i millorant el de tirs lliures que aquest cap de setmana hem aconseguit arribar fins el 79% d’encert.

 

Hem de seguir amb la millora defensiva i mantenint l’encert ofensiu ja que en les pròximes 4 jornades juguen contra el 2n, 3r i 4t classificats de la lliga.

 

MVP: Rengel 13 punts, 12 rebots (10 defensius), es va saber imposar defensiva i ofensivament als interiors “durs” del rival.

SÈNIOR A FEMENÍ

 AB GORNAL (46 – 75) CB RAMON LLULL

Victòria número 8 de la temporada! 
A priori contra un equip que només havia perdut 1 partit i estava fent bons resultats. A mes comptaven amb la baixa de la Nieves (màxima anotadora de l’equip).
En general bons 4 quarts en defensa i tenint recursos en atac. Es nota millora a l’hora de parlar en defensa, així com la millora física respecte al principi de temporada. Cal destacar que l’equip comença a jugar de forma continuada en atac amb bons moviments i executant moltes jugades, així com fent una gran defensa tot el camp i robant moltes pilotes. Totes les noies aportant a un equip que està molt compensat. Tenim que continuar igual!

MVP: Esther Blanco 16 punts però robant moltes pilotes. Porta 2 setmanes destacant sobretot en defensa.
Eli: gran encert des de fora amb 3 triples 
Elena amb 12 punts molt fiable en atac.
Esther Santamaria, fent gran feina per l’equip assistint, robant pilotes i amb bons moviments en atac.

 

 

SÈNIOR A MASCULÍ

CB SANTA EUGENIA DE BERGA (79 – 69) CB RAMON LLULL

Diumenge disputavem un partit amb diferents condicionants externs que el feien molt complicat pero que alhora, ens donava l’oportunitat de retornar el camí de creixement i d’EQUIP que intentavem retrobar.

 

i així va ser, amb molt bona mentalitat i treball, l’inici de partit va ser mot bo, amb distancies en el marcador de fins a 10 punts al nostre favor, demostrant que amb un joc alegre i vistòs, en els dos costats de la pista, es com nosaltres millor ens movem.

 

Pero la benzina sen’s va esgotar i aquest cop, l’esforç i el treball no van ser absents, sinò que les forces no van donar més i finalment, vem acabar perdent i partit que mereixiem, al menys, a parts iguals al rival.

 

Destacar l’Edu Cesari, amb 16 punts i 9 rebots per 19 de Valoració, en Manel Espinosa, amb 7 punts i 9 rebots, per 17 de Valoració i en Marc Romero, amb 19 punts.

 

Seguim treballant!