Aquesta temporada 2015/2016 celebrem el IV Torneig Júnior de Nadal del CB Ramon Llull, que aquesta edició pren el nom del Memorial Àngel Moral en reconeixement al nostre anterior president, que va traspassar aquest estiu. Les dates de celebració són del dissabte 2 al dilluns 4 de gener, aprofitant les festivitats nadalenques.

Seguint amb el creixement continuat des de la seva primera edició, aquest any el torneig presenta un parell de novetats respecte les anteriors. Per començar, els 8 participants pertanyen tots a la categoria de Júnior Interterritorial; el que fa que sigui la edició amb més nivell basquetbolístic que hem tingut fins ara, oferint una alineació d’altíssim nivell.

Segon, aquesta edició es disputa íntegrament al Pavelló de l’Estació del Nord, un escenari idoni per a partits d’aquesta categoria, i que a nivell organitzatiu ens permet ser més flexibles aportant una segona pista de joc i assegurança contra la presència de pluja.

Tots aquests ingredients es combinen per formar una recepta molt atractiva per als amants d’aquest esport: tres dies, vint partits i molts minuts de bàsquet a alt nivell. Juntament amb esdeveniments com el tradicional Concurs de Triples i alguna altra sorpresa, no calen més motius per venir a gaudir del bàsquet.

Recordeu: 2, 3 i 4 de gener a l’Estació del Nord. Us hi esperem!!!

A continuació presentem els 8 equips participants del Torneig d’aquest any, dividits en 2 grups:

GRUP A
GRUP B
CAMPIÓ