JORNADA 15 (28-29 GENER)

CADET

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB RAMON LLULL (32-61) AEC COLLBLANC

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR B

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

JÚNIOR A

CB RAMON LLULL (64-98) CE GRUP BARNA

Partit contra un altre dels equips de la part alta de la taula. Durant tot el partit vam mantenir al Grup Barna a una distància de 20 punts, el qual hagués estat un bon resultat tenint en compte el resultat de l’anada (derrota de 40 punts de diferència). 
Durant el partit, l’encert en atac no era suficient per mantenir-nos en un partit on el rival podia anotar en moltes ocasions amb certa facilitat. 

En aquest sentit, la relaxació es converteix una setmana més en el nostre principal enemic durant els darrers minuts de partit, la qual cosa provoca que el resultat final torni a ser més abultat del que es podia esperar vist l’esforç de l’equip durant gairebé tot el partit. 

Cal seguir treballant per mantenir l’actitud i l’esforç durant els 40′ de partit, sigui quin sigui el rival i el resultat!

 

SOTS 21 BLANC

JORNADA DE DESCANS

 

SOTS 21 VERMELL

ESCOLA PIA GRANOLLERS (71-75) CB RAMON LLULL

Mal partit defensivament, però l’encert en tirs lliures i les bones situacions de tir trobades en atac ens va permetre endur-nos un partit molt important per nosaltres ja que si perdíem se’ns complicava la cosa. Vam fer un segon i tercer quart molt bons on vam agafar un renda de 10 punts en aquests dos quarts que ens va permetre encara bé l’últim quart.

MVP: Alex Rengel, 26 minuts, 25 punts, 28 de valoració
Joan Vesa, 30 minuts, 20 punts, 23 de valoració

 

SOTS 21 A

CB RAMON LLULL (67-55) UE MONTGAT

Derrota a la segona pròrroga.

Partit molt treballat, excel·lent de joc, immillorable actitud.

La sort no està de la nostra part, tot i una actitud defensiva excel·lent.

Treballant i exigents en atac. I durs i atents en defensa.

La dinàmica ha sigut bona, dos opcions per tancar el partit, però no ha volgut entrar la pilota.

Serem independents i tornarem a vèncer.
No hi avui, sense demà.
Serem forts i febles, però sempre UN.

La vida ens atrapa, i esclata com un Gran Big Bang. I una setmana més, ens deixa sense opcions.

MVP: Alex Catalan, que ha generat, ens ha donat guerra. Ens ha posat al partit, i ens ha reflotat en els pitjors moments.

MVP Defensiu: Una Vegada més, Arnau Cols. El seu treball aturant al base rival. I incomodant al rival.

 

SOTS25 FEMENÍ BLANC

JORNADA DE DESCANS

 

SOTS25 FEMENÍ VERMELL

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

SOTS25 MASCULÍ

CB RAMON LLULL (37-66) CB GUINARDO

Partit contra un dels equips de dalt, i tenint en compte que l’únic bon entrenament que hem fet en l’últim mes va ser aquest divendres on érem 8, les perspectives no eren gaire bones.

No obstant, excepte el primer quart (5-22), les sensacions son prou bones tot i les circumstàncies. Treball ascendent durant el partit, amb bona intensitat defensiva i recompensa ofensiva que va arribar al darrer quart.

Seguirem per aquesta línia per al proper partit. Insisteixo en assistència als entrenaments per a seguir creixent.

MVP: Pau Salvadó. Treball, treball i més treball sense cap queixa.

Destacar també a Markus Alarcón i Sergio Serrano, que van aportar punts facilitats pel treball de la resta.

 

SÈNIOR C

BASQUET BAM (64-78) CB RAMON LLULL

Érem 6 jugadors, l’altre equip pressió i joves. Torno a dir que el club pot estar molt orgullós d’aquests jugadors: ho donen tot, no protesten (mira que els hi donen molts cops per impotència), i s’ajuden i animen i m’aguanten. Gran victòria i millor imatge, gràcies nois.

MVP: Gerard Hernández, 37 punts (7 triples); i Arturo Figuerola, 26 punts.

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

CB ALISOS (47-34) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

CB IPSI (45-25) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CB RAMON LLULL (59-71) CB CIC

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

PARTIT JUGAT DIMECRES 25

CB RAMON LLULL (36-46) FC MARTINENC

Partido del Senior A femenino contra el Martinenc 36-46.

Partido del que personalmente me voy bastante tocado. Gran esfuerzo defensivo contra un equipo muy anotador (61 puntos) y muy triplista. Les hacemos bajar 15 puntos su media y tan sólo nos anotan tres triples en todo el partido.

Estudiando el acta me doy cuenta que si sumamos los finales de todos los cuartos excepto el primero… en 12 minutos entre todos esos finales de cuarto los parciales totales han sido de 3 a 23. Todo lo que hacemos bien al inicio de cuarto se va al garete cuando está acabando. En todo el partido hemos hecho un solo contraataque combinado y bien organizado.

Volvemos a tener auténticos problemas con el bloqueo del rebote defensivo y se está repitiendo demasiado durante toda la temporada. Se cumple la máxima de que partido que no llegamos a los 30 rebotes lo perdemos.

El primer cuarto han predominado las defensas y ha habido más respeto mutuo de ambos equipos qué descaro la hora de atacar. Acabamos ese cuarto con un muy pobre 8 a 9.

En el segundo cuarto prácticamente hay un intercambio de canastas hasta que quedando 4 minutos y llevando una ventaja de un punto el rival nos anota un parcial de 0-8 y llegamos al descanso 18 a 25.

El descanso nos conjuramos con intentar apretar más y ser más agresivas y comprobar nuevas estrategias puntuales tanto en ataque como en defensa. Salimos en tromba convirtiendo un parcial de 8-0 a favor y volvemos a conseguir ese puntito de ventaja que teníamos antes. Pero como siempre en este partido llegamos al final del cuarto y nos anotan un 2 a 8 gracias a una canasta y seis tiros libres sin fallo. Acabamos el cuarto 28-33 y el rival disponiendo de segundas y terceras opciones. En el último cuarto a falta de 5 minutos el marcador señala un 35 a 39 esperanzador pero hacemos un ataque caótico desorganizado con mucho bote y con muy poca circulación. El rival nos anota un 1 a 7 final jugando con mucha más calma y teniendo más paciencia y trabajando mejor los ataques estáticos.
Acabamos la primera vuelta con derrota. No conocemos la victoria aún en el 2017… pero en esta liga vamos a rachas con lo cual es de suponer que cuando ganemos un partido quizá sean dos o tres seguidos. El balance es 7 a 8… una pena porque íbamos 7 a 5.

MVP: Esther Blanco, 16 puntos 6 rebotes y 5 recuperaciones

 

SÈNIOR A MASCULÍ

CB RAMON LLULL (69-54) CN CALDES

Afrontàvem un partit importantíssim contra un rival directe, calia bolcar el treball de tota la setmana a pista i donar el 200%. D’inici el partit va estar molt ajustat, amb diferències insignificants al marcador, nosaltres seguíem amb la nostra feina, però ens costava generar bones opcions ofensives, i l’encert no estava del nostre costat; però la nostra defensa ens mantenia dins del partit.

L’encontre va ser molt ajustat durant gairebé els 40 minuts, decantant el marcador cap a un equip i un altre.

Finalment, la constància defensiva, la paciència ofensiva, la bona lectura de joc i la imposició del nostre ritme de joc ens van permetre a l’últim període agafar avantatge al rival, i l’esforç va ser recompensat amb una gran victòria que decantava el bàsquet average cap al nostre favor i ens mantenia líders de la classificació.

Per davant, 14 finals i, partit a partit hem d’anar a competir, donar el nostre màxim i guanyar!

Destacar com a MVP en Manel Espinosa, amb 17 punts, 11 rebots i 9 faltes rebudes per 37 de valoració. Comença a aparèixer, esperem que dia a dia en els entrenos segueixi millorant.

Seguim treballant!