INFANTIL

JORNADA DE DESCANS

 

JÚNIOR BLAU

JORNADA DE DESCANS

 

JÚNIOR BLANC

AESC-RAMON LLULL (28-34) ABB BUFALÀ 1

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR VERMELL

AESC-RAMON LLULL (58-50) CB NAVARCLES

Tot i la victòria, no és un partit del que ens puguem sentir orgullosos o estar conformes. Tan sols vam jugar mínimament bé i al 100% el 1er quart que vam acabar amb un parcial de 21-5. A partir d’aleshores, vam baixar la intensitat, vam perdre la concentració i vam acabar patint. Toca espavilar i aprendre la lliçó, ja que si haguéssim fet el mateix contra un altre rival, el resultat final seria en contra. Felicitats als 3 juniors que ens van ajudar que ho van fer molt bé, i en especial a l’Òscar Poch que va fer un gran partit. A seguir nois, que encara ens queden molts minuts a pista per somriure!

Coses a millorar: % tirs, males passades i males recepcions, concentració i no perdre el cap durant el partit (ser més intel·ligent i fort emocionalment).

Coses bones: primer quart i defensa Òscar Poch.

MVP: Eric Galante, que després de autoexpulsar-se del partit al segon quart, va tornar a l’últim quart per guanyar ell solet el partit amb 12 dels 14 punts amb els que va acabar el partit. Felicitats sobretot per la maduresa amb que va tornar a la pista, la qualitat ja sabem que la tens. També destacar altres 3 jugadors que van ser importants Dídac Llop amb 17, Andreu Murillo amb 9 punts i Manel Espinosa amb 15 punts (tot i el 1/8 en tirs lliures).

 

SOTS 21 BLANC

AESC-RAMON LLULL (27-70) C.E.J. L’HOSPITALET

Partit amb 10 jugadors, gràcies els juniors del equip blau.

Amb més jugadors les ganes són millors per jugar, encara el resultat es va notar.

 

SOTS 21 VERMELL

JORNADA DE DESCANS

 

SOTS 21 PREFERENT

LLUÏSOS DE GRÀCIA (66-57) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 FEMENÍ

PARTIT APLAÇAT

 

SOTS25 BLANC

EPSA (70-66) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 VERMELL

PARTIT APLAÇAT

 

SÈNIOR C MASCULÍ

AESC-RAMON LLULL (75-37) CE LA MARINA

Partit de 6 contra 6 (els jugadors disponibles per cada equip) on el nostre encert i qualitat ha decidit.

MVP: Sergi Martínez (18 punts), Arnau Ruiz (12 punts), Aleix Marin (15 punts), Jordi Riera (16 punts)

 

SÈNIOR B FEMENÍ

PARTIT APLAÇAT

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CB NOU ESPLUGUES (78-51) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

CB NOU ESPLUGUES (43-54) AESC-RAMON LLULL

Importantíssima victòria contra un rival directe, no tant per el què, si no també per el com. Ens havien avançat el partit i jugàvem un divendres al vespre amb el desplaçament que representava, amb el qual l’ambient de partit era completament diferent. No obstant, no només vam ser capaces de treure el partit endavant, sinó que a més ho vam fer amb bon joc i recuperant el average de l’anada, on vam perdre per 8 punts.

La primera part del partit es va jugar a un ritme altíssim. Després d’un inici dubitatiu, on no vam sortir amb la intensitat suficient contra el rival que teníem al davant, un ràpid canvi de mentalitat ens va posar dins del partit. Durant aquests 20 primers minuts ens vam aprofitar de la tova defensa rival en estàtic, atacant el 1c1, i carregant el rebot ofensiu. No obstant, la defensa no era tan bona i ens vèiem superades pel ritme superior de les rivals. Després de l’intercanvi de cops, vam arribar al descans 1 punt per sota (30-29).

Al tercer quart el partit es va travar. La lluita es va traslladar a l’aspecte físic i a punt vam estar de marxar del partit quan les rivals van obrir escletxa (38-33), però vam ser capaces de reaccionar abans d’acabar el període per tornar a deixar la mínima diferència (38-37).

A l’últim quart és quan es va produir el punt d’inflexió, aprofitant que la seva jugadora destacada descansava vam canviar la defensa i va donar els seus fruits: no van anotar durant 5 minuts i nosaltres vam tenir l’encert suficient per trencar el partit; parcial de 0-13 i els últims minuts dedicats a guanyar l’average.

Contentíssim en el que, per ara, ha estat el millor partit de la temporada. No era gens fàcil guanyar i molt menys recuperar el desavantatge de l’anada, però ho heu aconseguit de forma brillant. Gran esforç de totes aportant les vostres millors qualitats per al bé de l’equip, això és el que necessito de totes de cara a final de temporada. Seguiu així!!!

MVP: Marina Ripoll, molt bona feina jugant molts minuts de base, i explotant les seves qualitats. 8 punts amb 1 triple, tots consecutius i dins del parcial 0-13 que ens va donar el partit.

També, Laura Tomás amb 19 punts (4/6 en triples) i Elena Sierra amb 11 punts, un malson per la zona rival.

 

SÈNIOR A MASCULÍ

LLUISOS DE GRÀCIA A (62-55) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment