INFANTIL

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

JÚNIOR BLAU

JORNADA DE DESCANS

 

JÚNIOR BLANC

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

JÚNIOR VERMELL

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

SOTS 21 BLANC

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

SOTS 21 VERMELL

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

SOTS 21 PREFERENT

CB TARRAGONA (54-75) AESC-RAMON LLULL

Partit contra el darrer classificat. Seguim reflexant la bona dinàmica dels entrenaments en els partits i a més la nostra millora en atac és cada cop més evident. El partit va estar marcat pels 40 minuts de zona que ens van fer. És per això que no hi ha gaire coses a destacar a part de poder treballar el nostre atac a zona per properes jornades.

 

SOTS25 FEMENÍ

CB CASTELLBISBAL B (58-38) AESC-RAMON LLULL

Últim partit d’aquesta lliga, en el qual hem demostrat quin és el bàsquet que volem jugar. Sense botar, amb passes ràpids i movent la pilota amb velocitat. Hi ha hagut moments del partit en que el nostre joc entusiasmava; i era molt vistós. Continuem tenint errades de minis que ens perjudiquen en el millor moment del partit.

Avui no toca dir res més, felicitar-vos pel joc que heu ensenyat. Donar-vos les gràcies, perquè durant la temporada, tot i la mala sort que hem tingut amb les lesions heu seguit lluitant per donar una bona imatge, i no heu tirat mai la tovallola. A la segona lliga toca demostrar el que valem.

MVP: Avui totes s’ho mereixen, però en especial:

Alba Monjas amb 12 punts, descobrint que al bàsquet també es pot atacar i t’ho pots passar bé jugant ofensivament.

 

SOTS25 BLANC

CB CIC C (49-53) AESC-RAMON LLULL

El equipo del club visitaba en esta ocasión a uno de los colistas de la categoría el CB CIC. Pero como pasa a veces, el colista da la sorpresa y acaba ganando, no tanto por sus méritos deportivo, sino por la excesiva confianza de su rival. Y eso es lo que estuvo a punto de pasarnos. El primer cuarto lo ganamos 18 a 11 y la tónica más a menos se repitió en el segundo que acabamos ganando 12 a 8. Pero el juego era espeso. Al equipo le cuesta mucho sacar ventajas claras en las transiciones ofensivas. Se abusa del bote sin tener clara la acción a realizar. En el tercer cuarto planteamos una defensa zonal que fue realizada con cierta solvencia y ganamos el cuarto 13 a 9. Es decir, al comenzar el cuarto periodo ganábamos por 15 puntos de diferencia. Pero a partir de allí, el equipo se dejó estar, lo que permitió al equipo rival anotar con mucha facilidad. La “pájara” defensiva casi nos cuesta el partido. Creo que este equipo tiene básquet, pero quizás faltan horas de entrenamiento para que los mecanismos técnicos y tácticos funcionen con fluidez. Debe de ser una tarea  colectiva !!!  

MVP : David Fresquet con sus 15 puntos.  Lo positivo a nivel de  grupo es que 7 jugadores aportaron puntos.

 

SOTS25 VERMELL

ASME (59-57) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR C MASCULÍ

AESC-RAMON LLULL (52-58) AE STUCOM A

Tenint en compte que érem 5 (han pujat 3 jugadors a ajudar, però cap interior, Mori i Teti jugant 40 minuts contra un equip amb un pivot de 2 metres i 3 més de 1,90 on un era un aler, s’ha competit molt bé.

Hem hagut de remontar un parell de cops 10 punts, fent individual sempre, llàstima al final 2-3 triples fallats i ells han encertat els tirs lliures. Avui més que mai felicitar als 5 que han jugat, a l’Òscar, i als 3 que han pujat (un ha debutat a la categoria). M’ha sabut greu perquè us mereixíeu la victòria.

MVP: Xavi Morillo (40 minuts coix) i Sergi Martínez.

 

SÈNIOR B FEMENÍ

CAMPING BIANYA ROSER C (46-36) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CAMPING BIANYA ROSER B (58-64) AESC-RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

PARTIT SUSPÈS PER GOTERES

 

SÈNIOR A MASCULÍ

UE HORTA (41-62) AESC-RAMON LLULL

Victòria molt treballada al camp del cuer, UE Horta. Tot i el marcador final, no va ser un partit fàcil com pot ensenyar el marcador.

Vam entrar al partit amb ganes, intensitat i actitud defensiva i es va reflexar al marcador. El resultat en el 1r període va ser favorable per 6 a 18, el que ens permetia no estar nerviosos i sí concentrats i encarar la resta del partit amb actitud i sent llestos.

La resta de periodes va ser un frec a frec constant i al final vam poder augmentar el marcador al nostre favor fins arribar al 41 a 62 final. No es pot negar un reconeixement a l’equip local que, a pesar de no portar cap victòria en tota la lliga, és un exemple en la seva entrega i actitud, també dissabte, on la nostra convicció en que s’havia de fer per guanyar va vèncer a qualsevol dificultat.

MVP: Andreu Puig amb 12 punts i 8 rebots, va estar a bon nivell.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment