INFANTIL MASCULÍ

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

 

JÚNIOR BLAU 

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

 

JÚNIOR BLANC 

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

JÚNIOR VERMELL 

AESC RAMON LLULL 45 – 48 JESUITES CASP “B”

Derrota contra un equip molt inferior i que suposo que serà dels fluixos del grup. Vam jugar a algo que no sabem (ritme baix) donades les circumstancies del partit i ho vam intentar fins al final. L’enhorabona als jugadors per l’esforç i la imatge de l’equip que van donar i una pena no haver aconseguit la victòria. Coses a millorar: el rebot defensiu i els tirs lliures, si ho haguéssim fet, possiblement hauríem guanyat. Coses bones: actitud de casi tots durant els 40 min, algunes defenses i contraatacs.

MVP: Dídac Llop, va fer de tot i va anotar 18 punts.

SOTS 21 BLANC 

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SOTS 21 VERMELL

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SOTS 21 PREFERENT

AESC RAMON LLULL 60 – 55 CE SANT NICOLAU

Primer partit de la temporada amb molts jugadors nous i encara poc rodatge però amb una bona actitud col·lectiva. L’equip ha començat molt endollat amb un parcial de 10-2. Després del temps mort el Sant Nicolau ha aconseguit acostar-se al marcador. Ens ha costat atacar la zona, hem deixat d’anotar. Al segon quart hem fallat 8 tirs lliures i acabant la primera meitat amb un 2/16 en tirs lliures. Això ens ha penalitzat molt i l’equip visitant s’ha anat al descans 8 punts per sobre. A la segona meitat l’equip ha sortit un altre cop molt ficat, pujant la intensitat defensiva i circulant molt més la pilota en atac. Això últim ha permès aconseguir fins a 4 cistelles amb tir addicional. A la segona meitat els tirs lliures si han entrat. Finalment a l’últim quart hem aconseguit igualar el marcador a falta de minut i mig pel final. Un triple i tres bones defenses han ajudat a acabar decantant el partit per l’equip local. Felicitar als jugadors per l’actitud i per la victòria. A seguir treballant que això només acaba de començar.

MVP: Albert González

 

SOTS25 FEMENÍ

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SOTS25 BLANC 

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SOTS25 VERMELL

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SÈNIOR ‘C’ MASCULÍ

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

 

SÈNIOR ‘B’ FEMENÍ

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SÈNIOR ‘B’ MASCULÍ

AESC RAMON LLULL  59 – 89 AULA

Primer partit de la temporada i derrota contundent per la mala preparació durant la pretemporada on hem tingut molts contratemps i baixes d’última hora i mai hem estat l’equip al complet en els entrenaments. El partit va durar només 4 minuts, on Aula va imprimir un ritme que el nostre equip no va poder aguantar. El tercer quart va semblar que es podia recuperar ja que ens vam posar a 14, però la precipitació d’intentar retallar lo abans possible va fer que Aula, amb molt més ritme, tornés a agafar distàncies i ja marxés en el marcador. També dir que només vam poder comptar amb 7 jugadors i donar les gràcies a Albert i Pau del Sots21 que ens van venir a ajudar.

MVP del partit per Albert Carreño amb 23 punts

 

SÈNIOR ‘A’ FEMENÍ

NO HA COMENÇAT LA LLIGA ENCARA

SÈNIOR ‘A’ MASCULÍ

NO TENIM LA CRÒNICA