JORNADA 28 (06-07 MAIG)

CADET

CB RAMON LLULL (42-23) ABB BUFALA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB RAMON LLULL (31-40) BASQUET ATENEU MONTSERRAT

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR B

CB RAMON LLULL (29-19) CB SAPS

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR A

FI DE LA LLIGA

 

SOTS 21 BLANC

CB RAMON LLULL (33-72) PREMIA DE DALT

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS 21 VERMELL

CB RAMON LLULL (81-68) CB PARETS

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS 21 A

FI DE LA LLIGA

 

SOTS25 FEMENÍ BLANC

FI DE LA 1a LLIGA

 

SOTS25 FEMENÍ VERMELL

CB SAPS (48-35) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 MASCULÍ

CB RAMON LLULL (60-82) CB ALISOS

Últim partit de la temporada que ha estat reflexe de com ha anat. Del matí a la tarda hem passat de tenir 8 jugadors a 6 amb un que arribava tard. Això ha condicionat el partit, ja que hem començat desganats al veure que no tindríem relleu, i al minut 7 el resultat era un preocupant 2-20. A partir d’aquí ens hem dedicat a intentar gaudir dels últims minuts de la temporada, i tot i que hem arribat a posar-nos a 10 punts ens hem hagut de conformar amb un parcial empatat els 33 minuts restants (58-62).

Fi d’una temporada marcada per les absències en la segona volta, que ens han deixat curts de recursos en alguns partits més que ens podríem haver endut. Em quedo però amb els “habituals”, que han progressat molt com a grup, i els convido a ser el nucli de la propera temporada, on amb una mica més de relleu podem fer un salt de qualitat important.

MVP: Els 6 presents: Pau (6), Marc (6), Markus (11), Jhon (8), Jordi (20) i Ernest (9)

 

SÈNIOR C

JORNADA DE DESCANS

.

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

SIRIUS (58-45) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

CB IMMA (38-58) CB RAMON LLULL

Després de molts esforços, hem estat capaces de guanyar el segon partit de la temporada contra les mateixes rivals. Un excel·lent començament de partit de la Berta Quintanilla va fer posar-nos pel davant del marcador (+8) fins que l’equip rival va demanar temps mort. A causa d’això, tot l’avantatge adquirida la vam perdre fins acabar el primer parcial 10-10.

El segon quart va ser molt similar al primer: perfectes 5 primers minuts anotant 11 punts (dos triples inclosos) contra tant sols 3 punts de les rivals. L’Imma va tornar a demanar temps mort i ens van recuperar 7 punts mentre que nosaltres només vam anotar 3 punts més. Final de la primera part: 24-20.

Un cop fet el descans, vam sortir a pista amb les 5 inicials de partit (fent un canvi per cansament). Altre cop, vam agafar el control del partit durant 6 minuts (fent un parcial de 2-7) i els 4 restants tant sols (5-2). Segon quart on empatem a punts tenint un resultat acumulat de 29-33.

El darrer quart també va estar igualat fins que vam anotar dos triples consequtius que van trencar completament el partit. Resultat final: 38-45. Equip guanyador: CB Ramón Llull Vermell.

Estic segur que si durant la temporada haguéssim mantingut el nivell de joc demostrat aquest cap de setmana, les victòries haurien estat majors. Tot i aquest sabor agredolç, felicitar a totes les noies pel partit que van fer.

La victòria es de vosaltres 12!!!

Paula: 2 punts

Rosa: 6 punts (2 triples)

Berta Quintanilla: 11 punts (1 triple)

Xenia: 8 punts (1 triple)

Marta Martín: 7 punts (1 triple)

Camila: 3 punts

Marta Jauregui: 3 punts

Estela: 2 punts

Berta Bello: 3 punts (1 triple)

Quintet ideal de la setmana: Berta Quintanilla, Xenia, Marta Martín, Rosa i Marta Jauregui.

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CB RAMON LLULL (66-73) CEJ L’HOSPITALET

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

CB RAMON LLULL (54-60) MARQUES CB LLEIDA

Semana dura la de nuestro Senior. Tras una derrota inesperada contra el Casp el miércoles (rival al que ganamos holgadamente en la ida), se une la derrota el sábado en el partido clave de la temporada. Necesitábamos la victoria y a ser posible de más de 4 puntos. El equipo ha perdido 54 a 60, contra un rival que sabiendo la importancia del encuentro se ha traído hasta 6 Juniors preferentes. Destacar la gran actitud que ha tenido nuestro equipo cosa que echamos en falta en el partido del miércoles. 

La gran igualdad que ha habido en el partido lo demuestra el hecho de que solo hemos perdido el tercer cuarto.

Empezamos el partido muy enchufadas con un 5-0 y un rival que tarda 3 minutos en anotar su primera canasta (un triple). Alternamos individual en media pista con individual en todo campo. El partido se convierte en un intercambio de canastas y para nuestra desgracia el rival acaba este cuarto anotando una auténtica mandarina de 3 puntos. Tirando al límite del tiempo y desequilibrada. Acabamos 14 a 14.

En el segundo cuarto el rival aprieta muchísimo más su defensa y busca exageradamente el contraataque tras fallo nuestro. Nos castigan con un parcial de 2 a 10, y nosotras abusamos del triple la mayoría de ellos muy bien seleccionados pero con nulo acierto. Cambiamos de Defensa alternativa y apretamos al rival y nos recuperamos en el marcador llegando a la media parte 28 a 28.

En el tercer cuarto es cuando el rival se va en el marcador. La mitad del mismo vuelve a ser un intercambio de golpes y cuando vamos 36 a 36 el rival se pone en zona al ver nuestro horrible porcentaje en tiro exterior. Nos atascamos porque seguimos con el escaso acierto y porque realmente circulamos el balón bastante mal. El rival va sumando a base de tiros libres y nos castiga con un parcial de 2 a 10. Acabamos ese cuarto con un 38 a 46. 

En el último cuarto el equipo lo intenta con toda la fe del mundo y con muy buena actitud. El rival mantiene la zona y nuestro equipo la mueve muchísimo mejor pero sigue teniendo un patético porcentaje desde la línea de tres. Fallamos demasiado en el pase definitivo. La demostración de que el equipo lo intenta con toda su alma es que acabamos el partido con un parcial de 10 a 3. 

Los dos partidos de la semana con un porcentaje de 3 puntos inferior al 10% (cuando tengo unas más que correctas tiradoras) y en este partido el peor porcentaje en tiros libres de todo el año. Demasiado para un partido tan importante y para un rival que también se jugaba el evitar el playoff de permanencia.

Se ha puesto tremendamente complicado el evitar el playoff de permanencia pero mientras sea matemáticamente posible lo seguiremos luchando.

MVP de los dos partidos Laura Lorenzo, con una media de 15 puntos y 8 rebotes.

 

SÈNIOR A MASCULÍ

CB RAMON LLULL (83-58) AE BADALONES

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA