JORNADA 19 (25-26 FEBRER)

CADET

JORNADA DE DESCANS

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB PARETS (54-34) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR B

CB RAMON LLULL (2-0) UB LLEFIA

 

JÚNIOR A

EBG MARC GASOL U18 (91-37) CB RAMON LLULL

Partit amb 7 jugadors.  

Inici de partit on els jugadors han fet un petit homenatge al sènior A, acabant el primer quart 21-0! A partir del minut 13, on hem ficat els primers punts, hem començat a “competir” contra un Girona líder de la competició. 

Al final, resultat millor que en el partit d’anada i contents perquè la imatge durant el partit no ha estat dolenta! 

MVP: els 7 jugadors (Pablo, Roger, Dani, Luigy, Joan, Edgar, Albert [junior B]

 

SOTS 21 BLANC

CB RAMON LLULL (55-56) AE BELLSPORT

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS 21 VERMELL

CB RAMON LLULL (76-54) MANYANET LES CORTS

Partit que vam començar amb la mateixa tònica que els últims: sortint adormits i sense ritme, deixant un ranci marcador de 8 a 13 en els primers 10 minuts. A partir del segon quart va canviar la tònica i el ritme de partit. Milloràvem sensacions tot i només guanyar el quart de 2 i anar per sota al descans. Una segona part bona ofensivament ens va fer no patir al final per treure el partit. 27 i 21 punts al tercer i quart període respectivament.

MVP: Jordi Termes, recital, 24 punts i 4 triples.

 

SOTS 21 A

UBSA (74-38) CB RAMON LLULL

Terror, película. Película de Terror.

No va sortir RES.

Equip sense ànima, sense cara.

MVP: Els Pares.

MVP Negatiu: La manca d’esperit d’equip.

 

SOTS25 FEMENÍ BLANC

CB L’ESQUIROL (67-20) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 FEMENÍ VERMELL

BASQUET PRATENC (23-38) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 MASCULÍ

SAGRAT COR DIPUTACIO (55-47) CB RAMON LLULL

Bon partit en general el que es va veure a la pista del Sagrat Cor el passat dissabte. Treball pràcticament perfecte en defensa, amb bona comunicació i bloquejant molt bé el rebot; i atac amb força oportunitats perquè vam obrir molt la pista. Resultat, 3 amunt a la mitja part.

A la segona part el rival es va posar en zona, i com que no la podem treballar als entrenaments ens van agafar les presses, tampoc ens vam ubicar bé i no vam tenir encert exterior.

Bona actitud al final per seguir mossegant i retallar diferències. Que ens serveixi com a guia per als partits que queden!

MVP: Dídac Martínez, esperit defensiu impecable
També, Jordi Garriga amb 14 punts i 3 triples; i Markus Alarcón amb 12 punts.

 

SÈNIOR C

CB RAMON LLULL (56-65) UE SANT ANDREU B

Derrota a la pròrroga, pel resultat ja veieu quin tipus de partit ha sigut, poc encert en el triple i sobretot en els tirs lliures. Com sempre ho han donat tot, orgullós d’ells però avui la pilota no volia entrar.

MVP: Mario Ortega del Sots21 Blanc

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

AE SANT ANDREU NATZARET (54-67) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

JORNADA DE DESCANS

 

SÈNIOR B MASCULÍ

JESUITES CASP (68-52) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

BASQUET NEUS (72-50) CB RAMON LLULL

Derrota de nuestro equipo 72 a 50. Demasiado castigo para lo que se ha visto en la pista y para la buena actitud de nuestras jugadoras. Teníamos el hándicap de jugar sin ninguna 5 por lesiones y sin que pudiera doblar nadie. Mucha ventaja para un equipo con bastante altura, que hacía un par de cositas muy bien y que encima aprovechaba los bloqueos para destrozarnos desde el triple. Nos anotan 10 triples y nos matan en el rebote.

En la primera parte lo estábamos luchando muy bien, pero el rival nos anota 4 triples porque nos quedamos en los bloqueos constantes que hacen. Íbamos por delante en el marcador y en los últimos 2 minutos nos meten un parcial de 9 a 1. Ese parcial continuaría en el inicio del segundo cuarto y ya sería un 19- 3 acumulando ambos.

Rompemos ese parcial con un 9-2, cuando recuperamos en pista a la única pívot pura sana con la que vamos al partido, que se había cargado muy rápido de personales. El gran parcial que habíamos tenido se explica porque pasamos apuros para sacar la presión que propone el rival. Si no llegamos a perder el balón, de todas maneras nos quedan pocos segundos una vez se han situado las jugadoras en el campo ofensivo para empezar a jugar. Acabamos jugando con el límite de la posesión. En defensa nos cuesta mucho frenar el bloqueo directo a la base y las situaciones de tiro tras doble bloqueo en directo a su pívot tiradora. Llegamos a la media parte con un 35-28.

A la vuelta del descanso rival sale muy fuerte y se aprovechan tanto de la mencionada jugada porque la defensa de lado débil está demasiado enganchada a su jugadora, cómo de la presión al balón y de los rebotes ofensivos. Empezamos a hacer cambios defensivos en todos los bloqueos para que no nos vuelvan a hacer daño tanto con los triples como con las penetraciones de la que recibe el doble bloqueo. Es muy difícil de pararlo porque lo hacen muy bien y con mucho espacio, que dificultan las ayudas. Acabamos ese cuarto 51-39.

En el último cuarto es cuando viene la parte realmente engañosa. El equipo está muy concentrado en defensa y forzando la salida de contraataque que llevábamos reclamando implicando a las 5 jugadoras. El problema es que fallamos tres penetraciones casi seguidas y el rival consigue armar contraataques. El rival está muy bien colocado en defensa y nos cuesta anotar en el ataque estático. Básquet Neus consigue un 21-11 en ese cuarto. Realmente este rival ha hecho un muy buen partido, ha tenido un gran acierto en el tiro exterior y tenían la ventaja de jugar con segundas y terceras opciones puesto que conseguimos el récord negativo de rebotes de toda la temporada. Pese a esto el equipo no merecía tal castigo. La diferencia real que se estaba produciendo en el campo eran 10 – 12 puntos.

Ánimo chicas y a ver si conseguimos recuperar a las lesionadas!!

MVP: Esther Blanco 15 puntos y 3 rebotes / Anna Navarro 8 puntos y 8 rebotes

 

SÈNIOR A MASCULÍ

SANT PERE TERRASSA (60-64) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA