JORNADA 18 (18-19 FEBRER)

CADET

AB BUFALA (45-67) CB RAMON LLULL

Partit que afrontàvem amb 8 jugadors i només havent pogut entrenar un dia durant tota la setmana.

El nostre pla de partit es basava en tornar a agafar una bona dinàmica defensiva i amb una intensitat alta tot i les baixes.

L’inici del partit va tenir una arrancada espectacular per part dels nostres jugadors però l’encert no ens va acompanyar cosa que va provocar que la bona feina feta no quedés reflectida en el marcador.

Quan vam començar a posar-li les coses difícils a l’equip rival van entrar en una dinàmica defensiva basada en la  zona 2-3 i 1-3-1, la mala construcció de la zona i la bona circulació de pilota de l’equip va superar fàcilment la defensa rival, i malgrat desaprofitar ocasions d’encistellar sols o de pèrdues de pilota amb passades directament als rivals, ens vam imposar clarament, dirigint el ritme de joc i portant-lo a la nostra dinàmica tant defensiva com ofensiva.

Per acabar, partit que ens serveix per a treballar cosetes, i que ens demostra que ens hem de mantenir a un nivell alt en aquesta segona fase.

Cal seguir treballant per polir els errors clars, que provoquen pèrdues de pilotes i ocasions no encistellades.

MVP: Maiol Graells: Poc a poc comença a trobar el seu lloc a l’equip, i a despertar a la bèstia, en aquest partit ha tret la seva agressivitat defensiva que li ha permès recuperar moltes pilotes i encistellar 22 punts.
Sergio Poch: Director de joc, organitzant l’equip durant l’atac a zona i amb molt bona intensitat defensiva. 14 punts.

 

JÚNIOR FEMENÍ

PARTIT APLAÇAT

 

JÚNIOR B

CB SAPS (53-57) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR A

BASQUET PIA SABADELL (56-51) CB RAMON LLULL

Derrota contra un rival directe en la classificació. Una victòria ens hagués permès allunyar-nos de la última posició de la taula.El primer quart el vam guanyar(15-17) gràcies al encert que vam tenir des de la línia de tres i un punt.  A partir d’aquí, el rival es va posar en zona fins al final del partit. Al segon quart contra zona no la vam saber trencar, però gràcies a la nostra defensa vam poder mantenir el resultat a la mitja part (+2 a favor).
Al 3r i 4rt quart partit molt igualat. La zona va fer que el marcador fos curt, cosa que els va permetre, amb el poc encert nostre al atacar, marxessin a +7 al final del últim quart. La reacció va arribar massa tard i no vam poder remuntar.
Una altre oportunitat perduda per sumar una altre victòria.  A seguir treballant!

MVP: Hugo Di Stefano, 9 punts. Bon treball contra zona

 

SOTS 21 BLANC

EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL (68-47) CB RAMON LLULL

Sabem competir, juguem alegres, però la maledicció de entrenador fa efecte.

Molt bon 2n, 3r i 4t periode dels nois. El 1r per oblidar.

No van voler entrar. Però bona dinàmica en el joc.

MVP: Javi Quirce, la lectura al BD i l’encert. Va fer la resta.
MVP2: Marcs Tarrida i Vinyals, bona intensitat i dinàmica de lideratge.

 

SOTS 21 VERMELL

CB GUINARDO (47-82) CB RAMON LLULL

Inici on ens va costar una mica entrar en el partit i on el resultat reflectia una diferencia en contra que no feia justícia. Canvi d’intensitat al final del primer quart on ja començàvem a agafar el ritme al partit. El segon quart el canvi d’intensitat ha sigut majúscul i amb una gran defensa i bones resolucions en atac em aconseguit deixar el marcador del quart en 2 a 31. Al tercer quart em continuat amb la mateixa intensitat , amb un bon encert en triples i amb una bona defensa. A l’últim quart nomes en ha fet falta mantenir el ritme i tot l’encert del rival amb 3 triples seguits ens hem endut el quart i el partit sense problemes. Actitud i intensitat impecables.

MVP: Tot l’equip.

 

SOTS 21 A

AE MINGUELLA (51-53) CB RAMON LLULL

Les estrelles en harmonia, i la manifestació d’un gran joc col·lectiu, van ser essencials per que l’equip, conduït per un gran Llorenç i Alex fes saltar la banca.

Cada cop millors, adreçant l’equip a l’objectiu.

Acompanyat d’un imperial Marc va fer que la balança es decantés al nostre favor.

Agradi o no cada cop juguem millor, i tot amb baixes sensibles al joc vam saber sortir amb la victòria a Camp de Casagemes.

Agraïment especial a Cesc i Fran, que ens van donar un plus, per trobar descans i rotació al joc de l’equip.

MVP: Arnau Cols compartint amb Alex Catalan, rescatant al equip en els seus pitjors moments, gràcies a la defensa. 10 punts per tot dos.

 

SOTS25 FEMENÍ BLANC

CB RAMON LLULL (45-62) AE MINGUELLA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 FEMENÍ VERMELL

CB RAMON LLULL (37-28) CB VILATORRADA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

PARTIT JUGAT DILLUNS 20

CB RAMON LLULL (40-37) CB MATADEPERA TARONJA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 MASCULÍ

CB RAMON LLULL (50-72) PALCAM B

Partit que apuntava a debacle, però que amb actitud al darrer quart vam ser capaços de salvar cara. Si no haguéssim baixat els braços des del minut zero, a saber quin hagués estat el resultat final. Seguirem sense progressar fins que no vinguem als entrenos.

MVP: Lluc Sagristà. 7 punts i actitud correcta durant tot el partit
També, Jhon Banegas amb 17 punts

 

SÈNIOR C

AE STUCOM (56-65) CB RAMON LLULL

Partit dur, érem 6 un diumenge al matí. Rival amb jugadors un pèl fora de lloc, com sempre un exemple de superació (Mori i Peláez 40 minuts). Poc encertats al principi, bones decisions al final quan mes cansats estàvem. El club pot estar orgullós ,

MVP: Enric Sanz, 17 punts; Gerard Hernández, 16 punts, Xavi Peláez, 10 punts.

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

CB RAMON LLULL (45-54) CB TREVOL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

CB RAMON LLULL (28-83) CIRCOL BADALONA

Rivals molt intenses + 7 jugadores cansades = 60 punts de diferència

Seguim treballant

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CB SAPS (71-59) CB RAMON LLULL

Derrota dolorosa en el campo del SAPS. Hemos sido muy irregulares en ataque y mentalmente muy débiles, no conseguimos atacar con fluidez y errores muy tontos han hecho que el equipo contrario saque una ventaja muy grande imposible de recuperar, al final hemos maquillado el resultado.

MVP Oriol Cortes

 

SÈNIOR A FEMENÍ

CB RAMON LLULL (61-57) BC MARTORELL

Partido en el que lo único positivo ha sido conseguir la décima victoria de la temporada. No estoy diciendo nada negativo de mi equipo, sino que hemos tenido un árbitro desquiciante, sin ningún tipo de rigor, protagonista y que ha vuelto loco a los dos equipos… en el caso del nuestro no hemos podido jugar prácticamente a nada. Siempre he pensado que es una excusa pobre hablar del arbitraje pero la sensación de impotencia que tanto jugadoras como entrenadores hemos tenido, hacía años que no lo había vivido. Y no estoy hablando bajo el posible rencor de una derrota.

Realmente cuesta escribir una crónica visto lo visto. El rival que era de lo más flojo que nos habíamos encontrado en el partido de ida ha mejorado muchísimo con el nuevo entrenador.

En la primera parte empezamos anotando un 6 a 2, pero el rival reacciona y consigue un parcial de 9 a 2. Nos atascamos en ataque puesto que no conseguimos hacer un ataque estático con espacio. La velocidad del contraataque la seguimos llevando innecesariamente en el estático, precipitándonos. Rompemos ese parcial gracias a unos tiros libres y a dos triples consecutivos de Eli. Acabamos el cuarto con un 17-14.

El segundo cuarto prácticamente es un intercambio de golpes y en cuestión de tiros libres, con el gran porcentaje que hicieron en el partido, tenían ventaja. El cuarto lo empezamos anotando fluidamente y lo acabamos tan solo sumando a base de tiros libres y sin poder trenzar nada en ataque estático. Empezábamos a estar fuera del partido pese a ir dominando en el marcador. Llegamos al descanso con un 32 a 27 y hablamos con las chicas para que no nos preocupáramos de lo que no fuera baloncesto.

En el tercer cuarto pese a que el rival empieza anotando, empezamos a jugar con cierto orden y con más espacio. Martorell sube la intensidad defensiva aprovechándose de la permisividad arbitral, cosiéndonos a faltas que no señalan y sin embargo son ellas las que van continuamente a la línea de tiros libres. En ese cuarto sólo nos señalan 2 faltas a favor. Acabamos defendiendo en media pista para protegernos de las personales. Acabamos el cuarto con un 47 a 44.

El último cuarto ha sido el colmo de los despropósitos y cada vez que sonaba el silbato esperábamos a ver cuál era la sorpresa. Destacar que pese a que las jugadoras estaban totalmente hartas, se han mordido la lengua y han seguido intentando hacer lo que buenamente les dejaban. Un par de robos nos devuelve a los 6 puntos de diferencia pero el rival tiene un gran acierto en tiros libres y nosotras, en este cuarto, no.  Los últimos ataques para que no nos señalaran ni pasos ni tres segundos ni personal en ataque, intentamos mover sin ser incisivas hasta buscar tiro al límite del tiempo tratando de no perder la ventaja más que de producir. Llegamos al último minuto con una ventaja de 3 puntos y a falta de 5 segundos tenemos dos tiros libres de los cuales anotamos un punto. Victoria 61-57 y se ha podido sacar muy poco para trabajar o corregir.  Realmente lo mejor del partido ha sido que se ha acabado. Lamentable jugar un partido y ya no saber qué hacer para que te dejen acabar una posesión o para poder defender. Y los entrenadores de ambos equipos hemos acabado igual.

MVP: Eli Martin, 10 puntos con 3 triples
Laura Lorenzo, 10 puntos y 14 rebotes

 

SÈNIOR A MASCULÍ

PARTIT APLAÇAT