JORNADA 14 (21-22 GENER)

CADET

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

JÚNIOR FEMENÍ

BASQUET SANT BOI (54-50) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR B

GRAMENET BC (49-32) CB RAMON LLULL

Partit que vam jugar amb 8 jugadors en un camp molt gran, tot i això el partit va començar igualat i fins la mitja part, amb la lluita i una mica d’encert, ens en vam anar amb 21-23 a favor.

A partir d’allà tot va canviar, les cistelles fàcils no entraven, fluixos de concentració vam baixar els braços a partir de la meitat del tercer temps, fet que va provocar un tercer i últim quart horribles anotant tant sols 9 punts.

Moltes coses a seguir treballant dia a dia, sempre que el nombre de jugadors i la pluja ens ho permeti.

 

JÚNIOR A

CB RAMON LLULL (43-78) CE SANT NICOLAU 1

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS 21 BLANC

PARTIT SUSPÈS PER PLUJA

 

SOTS 21 VERMELL

CB RAMON LLULL (98-46) CB LA GARRIGA

Bon partit en línies generals durant els 40 minuts de partit i molt bona aportació de tots els jugadors disponibles. Una defensa correcte, ritme alt al contraatac i circulant la pilota ràpid. Ens queda un partit molt important aquest cap de setmana per acabar la primera que l’hem de treure per poder seguir lluitant per aconseguir el nostre objectiu

MVP: Alex Rengel, 20 minuts, 22 punts i 33 de valoració
Roger Bel, 20 minuts, 10 punts i 23 de valoració

 

SOTS 21 A

AUTOPODIUM CB SALT (67-55) CB RAMON LLULL

Un bon inici no va ser sinònim de bon partit.
Una mala imatge corregida al últim quart a la població de Salt.

MVP: Víctor Mas, líder en anotació.

 

SOTS25 FEMENÍ BLANC

SANT CEBRIA-CB TIANA (52-33) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 FEMENÍ VERMELL

NOU BASQUET OLESA (47-68) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS25 MASCULÍ

JORNADA DE DESCANS

 

SÈNIOR C

CB RAMON LLULL (55-34) CB PEDAGOGIUM

Partit molt plàcid, des del principi hem marxat en el marcador al voltant dels 15 punts i segona part de tràmit.

MVP: Arturo Figuerola, 15 punts.

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

ESCOLAPIA SARRIA (52-29) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

UE CLARET (44-30) CB RAMON LLULL

Últim partit de la primera volta contra unes rivals amb molt bon tir exterior. Al primer quart no hem estat encertades (a causa de la falta de confiança) tot i que els tirs i penetracions realitzades han estat ben seleccionades. Aquesta diferència de punts l’hem arrossegat fins al final ja que s’ha perdut d`aquesta diferència.

El segon quart va estar més igualat (10-7) però 17 punts en total en contra que portàvem, 12 van ser de triples. Traient aquest 4 triples, tant sols 5 punts van ser de tirs interiors o rebots. Es necessari comentar que es va fer una defensa excel·lent per la qual cosa la única cosa que podien fer les rivals era tirar de triple quan ja portaven 20 segons de possessió i malauradament, entraven.

En el tercer quart i amb 4 tirs lliures consecutius fallats, la diferència de punts va ser més amplia. Es notava el cansament de les jugadores ja que tants sols érem 8 amb 2 tocades. L’últim quart, vam seguir fent una molt bona defensa on vam realitzar un parcial de 4-10. 

Cal esmentar que la defensa que estem realitzant en els últims partits es gairebé immillorable ja que totes les jugadores estan fent un grandíssim esforç recuperant pilotes i esgotant possessió de les rivals. També es necessari esmentar que un partit és complicat guanyar-lo amb 30 punts i s’ha de treballar durament el poder ofensiu. 

Destacar els 8 punts de la Marta Martín, el gran debut de la Camila i l’excel·lent defensa de totes les jugadores, sobretot de la Marta Jauregui (expulsada per 5 faltes) demostrant i intentant defensar la jugadora per que no rebi pilota sota la cistella. Gran esforç físic de la Xenia, Nuria i Paula que sense gaire descans no van parar de córrer durant tot el partit.

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CB RAMON LLULL (74-55) ORLANDAI

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

CB RAMON LLULL (52-66) SANT IGNASI

Derrota contra un gran EQUIPO, muy agresivo, muy intenso y que ha aprovechado nuestros errores penalizándolos muchísimo.

El equipo ha hecho una primera parte soberbia tratando de tú a tú a uno de los favoritos para el ascenso y no permitiéndoles sacar partido de ninguno de sus tres puntos fuertes: el rebote ofensivo, el contraataque veloz implicando a todo el equipo y la circulación de balón en el ataque estático sin botes y con mucho movimiento.

En un primer cuarto en el que atacamos con mucha profundidad y conseguimos ir a sumar bastante a la línea de tiros libres, usamos las mismas armas que el rival, la intensidad… y no sabe cómo meternos mano. Acabamos el primer cuarto 16 a 13.

En el segundo cuarto continuamos concentradas, vamos haciendo continuos cambios defensivos para que el rival no se sienta cómodo y en toda la primera parte tan solo nos cogen dos rebotes ofensivos y no consiguen armar ningún contrataque. Llegamos al descanso con un 33 a 27. El rival es el mejor ataque y la segunda mejor defensa y no estaba consiguiendo ni lo uno ni lo otro.

El tercer cuarto teníamos claro que iba a ser el decisivo. El rival se pone las pilas y nuestro equipo empieza a cometer errores imperdonables que no habían cometido en el resto del partido. El mal bloqueo de nuestro rebote defensivo le da al rival segundas y terceras opciones así como muchos rebotes en carrera que no se bloquean. El rival nos castiga con un sonrojante parcial de 2 a 21 en 7 minutos pese a los dos tiempos muertos solicitados. Sant Ignasi se va al final del tercer cuarto 38 a 48 puntos. Nuestro equipo no anota y el rival no deja de encontrar aro. Nos falta trabajar más las fintas de recepción o bien liberarnos de las marcas con bloqueos indirectos. Atacamos totalmente condicionadas por la tremenda defensa del rival.
En el último cuarto conseguimos recortar distancias y nos llegamos a poner 50 a 54… pero el rival aprieta aún más su defensa, consiguiendo muchos robos picando balones por detrás que se traducían en contraataques veloces que el rival anotaba… y si se le hacía personal no era lo suficientemente contundente ya que el rival conseguía levantar la bola y anotar hasta tres 2 + 1. Se llega al final del partido con un 52 a 66. Una primera parte tremenda de nuestro equipo y una segunda parte con demasiados fallos como refleja el balance de recuperaciones y pérdidas de 7 a 21. Toca minimizar fallos si queremos cargarnos a rivales qué optan al ascenso.

MVP: Anna Navarro, sólido trabajo en ambos lados de la cancha

 

SÈNIOR A MASCULÍ

CB RAMON LLULL (68-63) UE SANT CUGAT B

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA