JORNADA 07 (12-13 NOVEMBRE)

CADET

PARTIT APLAÇAT PER PLUJA

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB RAMON LLULL (53-41) CB PARETS

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

JÚNIOR B

PARTIT APLAÇAT PER PLUJA

 

JÚNIOR A

CB RAMON LLULL (41-85) UE MONTGAT

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SOTS 21 BLANC

CB RAMON LLULL (44-53) SAGRAT COR DIPUTACIO

Derrota en el duel del barri. 

MVP: Marc Tarrida 2 triples i 8 punts consecutius. Bona aportació.

 

SOTS 21 VERMELL

CB RAMON LLULL (80-62) AECAM MALGRAT

Un partit més de contrastos. Una primera part molt dolenta en defensa i intensitat ens va fer arribar al descans dos a sota. Tercer quart ens posem les piles, fiquem 28 punts i trenquem el partit. Hem de seguir millorant i ràpid, ja que aquest cap de setmana a Argentona no serà fàcil i la setmana que ve ens ve la Salle Bonanova que també està amb 0 derrotes.

MVP: Pau Payà 11 punts, 8 rebots, 16 de valoració i bones lectures de joc

 

SOTS 21 A

CB RAMON LLULL (66-72) CIRCOL CATOLIC BADALONA

Derrota Injusta, que ens deixa la direcció a seguir.

MVP: Alex Catalan i Dídac Llop. Amb 10 punts Respectivament.

 

SOTS25 FEMENÍ BLANC

CB RAMON LLULL (47-74) CB MANLLEU

Partit que no sembla a priori complicat , l’altre equip va fer zona des del minut 1 hi aquesta situació atacar es complicat per nosaltres , i més si l’entrenador no dona una bona indicació, però això es treballar , treballar i més treball i l’equip es capaç de millora , per poder fer millor les coses i poder disfrutar del joc .

MVP: Julia Garcia amb 15 punts i també a Gemma Nuñez per estar animant a l’equip hi esperem que tornis en poc temps.

 

SOTS25 FEMENÍ VERMELL

CB RAMON LLULL (43-52) SE SANT JOAN DE MATA

Bon partit en línies generals el d’aquest cap de setmana de les S25 vermell.

El partit es va iniciar amb domini local tant defensiu com ofensiu que feia que els primers 5 minuts de partit el resultat fos de 10-3. A partir d’aquí les visitants, que venien com a líders invictes, van posar-se 35 minuts en zona i ens va dificultar molt el treball ofensiu, la qual cosa va provocar varis contraatacs deixant el marcador 15-14 el primer quart.
La resta del partit va seguir amb la mateixa dinàmica, les visitants molt còmodes i les locals molt incòmodes amb la zona. Poc a poc les visitants anaven augmentant diferències, que les de vermell no aconseguien reduïr.

Al final -9 en el marcador que ens fa veure que podem competir contra les líders invictes si estem centrades tant en defensa com en atac i que no ens hem de posar nervioses si ens trobem davant un equip que ens defensi la gran major part del partit amb zona.

MVP: Lucia, gran aportación tanto defensiva como ofensivamente no para sus estadísticas individuales sino para las de las compañeras.

 

SOTS25 MASCULÍ

JORNADA DE DESCANS

 

SÈNIOR C

CB RAMON LLULL (73-38) CB LA SALLE HORTA B

Partit fàcil contra els últims, ens hem divertit.

MVP: Xavi Morillo, 9 punts; Joan Ruiz, 3 triples.

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

CAMPING BIANYA ROSER C (52-35) CB RAMON LLULL

Derbi al Pont de Martina, que estava ple, “amb bombo i platillo“, i el rival que va a dalt de la classificació.

Bona primera part, amb l´equip molt ficat al partit, superant la pressió a tot el camp del rival.

Només la manca d´encert ofensiu, feia que el primer quart  ( 9-5 ), i la primera part  ( 24-18 ), fes que anéssim sota al marcador, i algunes decisions i variables no controlables.

Comencem amb un triple de la Laura , que ens fica a 3 punts, però amb la il·lusió d´apropar-nos, perdem 2 pilotes, més un atac dolent, i el rival fa un 8-0, que va posar el marcador 32-21.

Aquest “break“, fa que mentalment marxem del partit, i que el 3er quart no puguem apropar-nos més al marcador.

A més l´encert del rival , en 3 punts i la motivació extra  ( ¿? ) que tenien fa més gran la diferencia, fins al 16 punts.

L´últim quart, ben cert que vam sortir bé de la pressió, i posar-nos en zona 2-3, va mantenir la diferencia i en algun moment apropar-nos a 10-12 punts.

Finalment, -17 sota al marcador.

Bon partit durant 25-28 minuts, però no suficients per competir no amb el rival del barri, sinó amb qualsevol equip.

Hem de concentrar-nos més en la feina, en les companyes,  veure que fa malament el rival per castigar aquestes errades i evitar els nostres errors no forçats.

Podem competir amb la feina que fem amb tots els rivals.

A Seguir i Ànims.

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

AE BADALONES (56-30) CB RAMON LLULL

El passat diumenge vam anar a jugar a Badalona amb tots els efectius. Es va començar el partit amb un alt nivell de concentració, defensant molt be i disputant-lo. Es va aconseguir recuperar pilotes gracies a la pressió individual de les jugadores i al limitar a les rivals amb els 24 segons de possessió. Tenim certs problemes ofensius però a base de treball constant es podran solucionar. En cas contrari, millorarem encara més la defensa per poder guanyar partits amb puntuació baixa. En certs moments es va sortir be de la pressió aconseguint ficar cistella i es va córrer be al conta-atac. S’ha d’intentar mantenir el nivell de concentració elevat durant tot el partit ja que sinó, tirem tot el treball realitzat per la borda en pocs segons i no ens podem permetre el luxe d’aquestes “pajaras”.  Amb esforç, ganes i polint petits detalls, com per exemple els temes dels passes i segones ajudes, aviat podrem obtenir resultats positius.

 

SÈNIOR B MASCULÍ

CB RAMON LLULL (74-84) EPSA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

SÈNIOR A FEMENÍ

CB RAMON LLULL (54-64) CB BALAGUER

Derrota muy engañosa por el resultado final 54-64. Todo el partido por delante o igualadas y finalmente se nos acaba yendo el partido contra posiblemente el rival que gane la liga.

Entre las claves del partido podemos destacar la dificultad que hemos tenido para anotar tiros de campo. Hemos sumado mayoritariamente a base de tiros libres y de algún triple aislado. Necesitamos ofrecer como mínimo dos líneas de pase a la persona que tiene balón y que esa jugadora con balón sea capaz de leer situaciones con ventaja o de bien generarlas mirando aro. O no movemos el balón con velocidad o cuando lo movemos , hay demasiados pases estériles sin amenazar con crear peligro mirando a canasta. Volvemos a tener déficit en el bloqueo del rebote,  un auténtico problema pues el rival tiene varias opciones de tiro y nuestro tremendo esfuerzo y solidaridad en defensa no tiene el premio merecido ,tan solo por ir tarde o por no bloquear el rebote.

En el primer cuarto una buena salida 7-2 y una estupenda defensa nos lleva a acabar ese cuarto con una ventaja de 17 a 11.
En el segundo cuarto el rival sale como una bala y nos coloca un 0-9… debido sobre todo a sus rebotes ofensivos. Conseguimos ser más agresivas en la salida de contraataque y el rival sólo nos consigue parar con faltas y gracias a los tiros libres nos vamos al descanso con una ventaja de 31-25.

En la segunda parte el rival consigue anotar con más facilidad y mientras que en la primera parte habían anotado solo 25 puntos en la segunda parte el equipo más ofensivo de la Liga nos consigue anotar 39 puntos. El tercer cuarto es el punto del partido en el que es más evidente el déficit en el bloqueo del rebote puesto que el rival siempre tiene segundas opciones para volver a mirar aro. En este tercer cuarto seguimos teniendo el problema que es un equipo en el que sus pivots tienen muy buen tempo de salto y muchísimas penetraciones acaban en tapón…. aunque ahora ya acabamos doblando buenos balones, los pases son deficientes. Acabamos el cuarto 43 a 45 sin anotar una sola canasta de campo… todo son tiros libres y un par de triples. 

En el último cuarto mantenemos la desventaja de una canasta hasta el minuto 4, momento en el cual nos hundimos y nos anotan un 5 a 13 (once de esos trece puntos de su jugadora número 15). En este periodo de final de partido tan solo anotamos un 2 + 1… y el resto tiros libres sin demasiado porcentaje.  Aún a falta de 2 minutos manteníamos la diferencia de 2 puntos en contra…. pero ellas acaban con un 0 a 10. Ventaja máxima del rival totalmente engañosa. Ánimo chicas!!!

MVP: Carol Millet, 10 puntos, 2 rebotes, 2 asistencias, 3 recuperaciones.
Natalia Parra, 8 puntos y 4 rebotes.

 

SÈNIOR A MASCULÍ

CB RAMON LLULL (99-62) CB NOU BADIA

Partit que afrontàvem després d’una derrota agredolça, calia fer un bon partit per recuperar sensacions i seguir en la bona línia de competició que portem.

Així va ser i vam sortir molt endollats en atac acabant el 1r quart amb un parcial de 41-21.

A partir d’aquí vam seguir en una molt bona línia tan ofensiva com defensiva cosa que ens va permetre acabar amb un molt bon resultat de cara al bàsquet average.

Després d’aquesta merescuda victòria acompanyada d’una molt bona setmana de treball cal seguir en aqueta línia de cara als rivals més forts de la lliga.

Cal destacar 2 MVP’s aquesta setmana a parts iguals. D’un costat l’Andrew Tunnah amb una fantàstica direcció de joc (20 punts) i l’explosió del Genís Cavero (15 punts, 18 val) que demostra el gran treball que fa a cada entrenament.

Seguim treballant!