El CB Ramon Llull va néixer el 26 de juliol de 1983 per satisfer les necessitats esportives dels joves del nostre barri. Durant tots aquests anys no hem parat de créixer i hem ajudat a fomentar l’estima per un esport tan especial com el bàsquet.

Al club hi tenim equips de totes les edats i en totes les categories, des del equips de Mini bàsquet fins als Sèniors A masculí i femení (jugant a Primera Catalana i Tercera Catalana, respectivament)

Des del curs 2002-2003, a més a més, ens responsabilitzem i coordinem les activitats esportives extraescolars del CEIP Ramon Llull. Això ens permet començar a treballar els valors i la pràctica del bàsquet des de ben petits.

El nostre lema és el millor reflex del que busquem i oferim a tots els jugadors que ens volen acompanyar: aprendre, divertir-se i si és possible, guanyar.

Aprendre: Treballant amb nens a partir del 8 anys, un dels principals objectius del club és ensenyar, i que els nens aprenguin el que és el bàsquet i tots aquells valors amb els que el podem relacionar.

Divertir-se: Per tal que els nens i nenes i els nois i noies del club puguin aprendre el que és el bàsquet, és indispensable passar-s’ho bé, i per això és tant important remarcar la importància de la diversió en el joc.

Guanyar: No és el més important, però si aprens i et diverteixes, el camí cap a l’èxit és més senzill.

El nostre objectiu és formar a tots els joves del club mitjançant la pràctica i la competició esportiva. Pretenem educar-los en el compromís i la responsabilitat envers els companys, en el respecte pels adversaris i en el sacrifici individual pel bé del col·lectiu. Volem ensenyar-los a guanyar amb respecte i a saber perdre, a millorar individualment i a treballar en la millora dels companys.

Durant molts anys hem sigut una gran família, i durant molts anys més ho volem continuar sent. I per això defensem la importància de la transmissió d’aquests valors que ens han fet tant grans a nosaltres i al bàsquet en general.