Els Extraescolars al CEIP RAMON LLULL

Ja sabeu que fa una quants anys que el nostre club de bàsquet té la seva seu a l’escola de primària Ramon Llull, centre que fa anys va acollir els nostres equips de bàsquet cedint-nos les pistes per a entrenar; des de llavors la nostra entitat esportiva coordina també les activitats extraescolars de l’escola, creant així un vincle estret entre el centre i el club de bàsquet. 

Des de l’equip de monitors i la coordinació de les activitats us volem fer una petita pinzellada de les activitats que oferim i algunes fotografies per a  que veieu el dia a dia a l’escola.
 
Oferim doncs activitats esportives per a tots els cursos adequades a les necessitats motrius de cada etapa de desenvolupament del nen/a. 
 
En els esports col·lectius com el bàsquet i el futbol, a partir de tercer els apuntem al Consell Escolar, per a que comencin a iniciar-se en el món de la competició, on creiem que aprenen a ser, fer i estar. La resta d’activitats participen en trobades per a mostrar tot allò que han après durant el curs escolar.
 
Extraescolars - info1 copiar
 
Ara que se’ns ha obert aquest espai a la web procurarem anar penjat totes aquelles noticies relacionades amb les activitats extraescolars de l’escola Ramon Llull que us puguin interessar.
 

Esperem que gaudiu veient les fotografies!!

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment