JUVENIL FEMENÍ

CB RAMON LLULL (53 – 41) AULA ESCOLA EUROPEA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

 

JÚNIOR MASCULÍ

CB RAMON LLULL (49 – 46) SANT JOAN DE MATA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÓNICA

 

 

SOTS 21 FEMENÍ BLANC

CB RAMON LLULL (34 – 35) CB CASTELLBISBAL

 

 

SOTS 21 FEMENÍ VERMELL

JORNADA DE DESCANS

 

 

SOTS 21 MASCULÍ BLAU

CB RAMON LLULL (70 – 43)  CB VILA DE MONTORNÉS

Partit no molt complicat en principi hi aixi va ser , una victoria més, impotant per continuar en les pocisions de adalt .

MVP: Mario Ortega 30 punts.

SOTS 21 MASCULÍ BLANC

CB RAMON LLULL (72 – 48) CB ROSER

A priori, partit trampa contra un rival directe, amb més baixes del normal i amb 2 juniors que ens van aportar molt.

Partit on sortim una mica freds, però amb un bon parcial a favor en els primers 5 minuts que comporta un temps mort del rival. A partir d’aquí i fins la meitat del 2Q, despertem i el partit és un monòleg de defensa i atac amb bona presa de decisions que ens fan allunyar-nos en el marcador. Tot i així, a 5 minuts de la mitja part ens trobem en una situació coneguda: la zona. Encaixem un dels nostres parcials famosos en contra, però en atac surten les coses, tot i no anotar, fent que anéssim al descans 11 punts a dalt.

A la segona part, sortim intensos per evitar els problemes contra la zona, però a més, com en els últims partits, l’ataquem prou bé i ens tornem a distanciar en el marcador, sense oblidar-nos de la gran feina defensiva. Finalment, aconseguim imposar-nos amb claredat al marcador final, tot i acabar el partit amb 6 jugadors per faltes.

MVP: destacar Sergi Carull amb 26 punts i més centrat en el joc i els dos júniors que ens van ajudar (Maiol i Sergio), aportant moltes coses positives.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ VERMELL

CB RAMON LLULL (63 – 59) CBSAPS

Partit difícil, on s’havien de començar a veure les petites coses que s’han treballat durant les últimes dues setmanes, aprofitant que teníem jornada de descans.

Davant teníem un rival enganyós, ja que si miràvem la classificació, no anaven prou bé, però que van demostrar que eren un dels rivals realment difícil a batre. La seva alçada i qualitat a la zona així ho van demostrar.

Durant tot el partit van haver molts canvis de lideratge al marcador i les avantatges màximes no passaven del 5 punts. Finalment, durant els últims minuts del partit va aparèixer un dels factors treballats durant la setmana que ens acabaria donant el partit, la defensa. Enllaçant dues accions bones en defensa en el moment clau de partit, juntament amb un parell d’accions bones en atac va ser el que finalment, ens va acabar donant un partit molt complicat.

S’ha de seguir creient en allò que ens va donar el partit i seguir treballant als entrenaments, per tal de millorar el nostre joc i no patir tant en certs moments.

MVP: Eric Pabon 13pts i Dorde Obradovic 12pts.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ PREFERENT

CB RAMON LLULL (72 – 64) LLUÏSOS DE GRÀCIA 

Un dels primers partits on estem seriosos gairebé els 40 minuts. Seguim però sense millorar el percentatge en tirs lliures, i això ens seguirà portant problemes.

Comença la segona volta on tenim molt clar que ha de ser molt millor que la primera

 

MVP:

Roger Bel 10 punts i 5 rebots

 

 

SOTS25 MASCULÍ

CB RAMON LLULL (32 – 92) SANT JOAN DE MATA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

 

SÈNIOR C MASCULÍ

CB RAMON LLULL (53 – 73) LIMA-HORTA

Partit igualat fins l’últim quart que ens han cosit a triples i s’han anat, actitut 100, encert 0, llàstima.

MVP: David Guilermo 4/5 en triples.

 

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

CB RAMON LLULL (49 – 60) UE CLARET

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA 

 

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

LIMA-HORTA (48 – 34) CB RAMON LLULL

Partit amb una bona primera part on vam hanar el descans guanyant, però el tercer quart ens va marcar amb poc encert de cara l’aro i moments de males decisíons en defensa .

MVP : Camilla Jensen Aportan bona defensa , ayudes i rebots .

SÈNIOR B MASCULÍ

CB RAMON LLULL (68 – 77) BÀSQUET NOU BARRIS

Mal partit en tots els aspectes el d’aquest cap de semana del SBM que ens va portar la primera derrota.
No vam estar ni en defensa ni en atac, vam jugar al ritme dels rivals i només els últim minuts de partit vam possar-nos a treballar i ens va servir per deixar un avaratge asequible pel partit de tornada.
Hem de tornar al nostre joc i ser un equip treballador en defensa per poder tornar a comptar els partits per victories.

MVP: Aleix bon treball en general.

SÈNIOR A FEMENÍ

CB RAMON LLULL (56 – 35) FC MARTINENC

I van 9 victòries i seguim invictes. 

Començem el partit una mica fredes perdent 2-7, fallant molts tirs, però desprès de les primeres rotacions i de demanar temps mort l’equip comença a apretar en defensa i ens permet capgirar el marcador guanyant el quart 13-9. Rebem una gran quantitat de faltes per part de l’equip contrari però l’àrbitre decideix que no xiularà gaires faltes a favor. Gran aportació de Nieves, lluitant cada pilota, anotant i patint cops i estirades de la samarreta. Fem bon inici de 2on quart millorant els llençaments. Aconseguim no desesperarnos a causa de les faltes no xiulades, mantenint el cap fred. L’última jugada abans del descans ens fan zona, la sapiguem atacar i acabem amb canasta. Tercer quart amb gran defensa només encaixant 4 punts, tot i que l’àrbitre comença a castigar-nos xiulant moltes faltes. L’últim quart es diferent a la resta del partit ja que l’equip es relaxa en defensa i a més fallem molts punts fàcils. El perdem 7-14.

Cal destacar negativament la baixa de Anna Ramis ja que es va lesionar a l’entrenament de dimarts, desitgem que torni ben aviat!

MVP: Nieves, com cada setmana aportant punts (10), rebots, 2 taps, rebent 5 faltes xiulades (i moltíssimes no xiulades), i sobretot donant intensitat a l’equip.

A mes destaquem:

Esther Blanco, amb 9 punts i fent gran feina en defensa.

Marta Comas, fent bons llençaments (7 punts) i robant pilotes en defensa.

 

 

SÈNIOR A MASCULÍ

CB RAMON LLULL (79 – 69) UE HORTA

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÓNICA