JUVENIL FEMENÍ

JORNADA DE DESCANS

 

 

JÚNIOR MASCULÍ

CB L’HOSPITALET (43 – 59) CB RAMON LLULL

 

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÓNICA

 

 

SOTS 21 FEMENÍ BLANC

CB MONTPEDRÓS (79 – 38) CB RAMON LLULL

 

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÓNICA

 

 

SOTS 21 FEMENÍ VERMELL

CB RAMON LLULL (27 – 74) CB LLINARS

El resum d’aquest partit és molt simple, si no ens concentrem i no volem defensar ens fiquen 74 punts en 40 minuts un equip que no és superior en qualitat a nosaltres, però és molt superior en ganes de guanyar. Si a això li juntem poc encert en atac per culpa del cansanci del partit del dia anterior sumat a la poca concentració treiem un partit on només fiquem 27 puns. És molt sencill, quan volem jugar bé però no ens entren les pilotes tenim una excusa, quan el problema són les ganes de fer les coses bé, no tenim excusa. Seguim treballant!

 

CB RODA DE TER (47 – 23) CB RAMON LLULL

Partit difícil pel trasllat d’una hora i poc en cotxe, anàvem amb 9 jugadores, el partit va començar bé, primer quart amb una defensa una mica tova però bon atac. Al segon quart començen els problemes, es posen en zona i ens costa moure la pilota amb prou fluidesa com per poder atacar bé la zona, aques problema el vam seguir tenint al tercer quart i va fer que al principi del quart quart anéssim 25 punts per sota, l’últim quart el juguem una mica bé i només amb aquesta mica aconseguim guanyar el quart. Un partit bastant dolent per la falta de concentració i les poques ganes de defensar.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ BLAU

VEDRUNA GRÀCIA (66 – 76)  CB RAMON LLULL

Gran partit de l’equip concentrats i amb moltes ganes fan que es pugui marcar la diferencia en un partit intens que fins els ultims minuts no es va decidir, seguim treballant!

MVP : Jan Sanchez 18 punts 

 

 

SOTS 21 MASCULÍ BLANC

UB MIR (59 – 78) CB RAMON LLULL

Partit amb baixes de nou, que des de l’inici va costar, degut a desajustos defensius, però que amb el pas dels minuts va anar a millor. Tot i l’acumulació de faltes durant la primera part, l’equip va seguir millorant la defensa que va ser la clau per anar per sobre a la mitja part. El 3Q va ser un monòleg de bona defensa juntament amb els tirs lliures anotats que ens començaven a donar una avantatge considerable. Tot i les variants defensives durant aquest quart i l’últim, vam seguir atacant bé, amb cap i l’encert final dels triples va acabar dinamitant el partit.

MVP: Joan Raventós, 18pts i destacar al Xavi Pradell per uns bons minuts amb bona defensa i 7pts.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ VERMELL

CB LA SALLE HORTA (70 – 60) CB RAMON LLULL

Partit trampa, contra un rival de la part baixa a casa seva, moltes baixes i un pati que estava una mica mullat, que no va defraudar. Un 1Q amb poca intensitat inicial que es va anar recuperant semblava que ens començava a fer forts i el resultat a la mitja part donava bones esperances pel partit (+9). La defensa passava per sobre, però a la 2a part l’equip es va relaxar, encaixant 44pts en aquesta, arribant amb opcions al final, però sense resultat bo. S’ha de seguir treballant i ser més exigents, sinó com vam veure en el partit anterior, som vulnerables en qualsevol partit.

MVP: Xavi Espeja i Roger Simó, amb 13pts cadascun i bones accions tan en atac com en defensa.

 

 

SOTS 21 MASCULÍ PREFERENT

UE HORTA (70 – 57) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA

 

 

SOTS25 MASCULÍ

JORNADA DE DESCANS

 

 

SÈNIOR C MASCULÍ

CB IMMA (58 – 78) CB RAMON LLULL

Bona victòria per enganxar-se a la lliga, boníssima actitud de menys a més, quan hem ajustat les defenses i hem estat més encertats, ha ens hem anat, actitud boníssima com sempre.

MVP: Gerard Hernàndez  27 punts

 

 

SÈNIOR BLANC FEMENÍ

CB CIC (49 – 60) CB RAMON LLULL

 

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÒNICA 

 

 

SÈNIOR VERMELL FEMENÍ

CB RAMON LLULL (48 – 34) CB ROSER

Partit on la manca d ‘entrenaments ha fet que no poguessim competir tot el partit , cosa que no es pugui solucionar entrenant, continuem treballant.

 

 

SÈNIOR B MASCULÍ

JOVENTUT L’HOSPITALET (78 – 66) CB RAMON LLULL

Partit complicat el d’aquest cap de setmana del SBM contra un dels equips que ha d’estar lluitant per la primera plaça de la lliga.

Vam guanyar 3 dels 4 períodes del partit, però en el 3r un parcial de 31-7 ens va fer perdre un partit, en el qual es va notar que la parada de nadal i els pocs entrenaments com equip. Ens va fer molt de mal el seu joc interior i el gran encert a cistella que van tenir en el 3r període i que va fer que nosaltres en atac ens precipitessim.
Ara mateix som 4 equips amb 2 derrotes per tant ens toca seguir treballant i aconseguir que cada partit puguem imposar el nostre joc de velocitat a partir del gran treball defensiu que acostumem a fer.
MVP: Termes 21 punts, 6 rebots, no va deixar de creure mai en que es podia remontar.

 

 

SÈNIOR A FEMENÍ

 

JORNADA DE DESCANS

 

 

SÈNIOR A MASCULÍ

SOL GIRONÈS BISBAL (63 – 65) CB RAMON LLULL

NO ENS HA ARRIBAT LA CRÓNICA